Başkan Uysal, Genel Merkez Açılış Törenine Katıldı

Mustafa Sarıgül'ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi'nin genel merkez açılışı törenle gerçekleşti. Sarıgül, partisinin Atatürk ilkelerine bağlı demokratik kitle partisi olacağını söyledi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Bu kapı mutluluk kapısıdır, bu kapı milletimizin yüzünün güleceği kapıdır. Bu kapı, evrensel hukuk değerlerine saygı gösteren, üretimi destekleyen, esnafımızın, sanayicimizin, tüccarımızın yanında olan alın teri ve emeğin hakkını veren demokratik kitle partisi olacaktır. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Mustafa Sarıgül, Mustafa Sarıgül, 50 kişiden oluşan kurucular kurulu tarafından genel başkan olarak seçildi.

İL BAŞKANI UYSAL'DAN AFYON SUCUĞU

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal'da genel merkez açılış törenine katıldı. Uysal genel merkez açılış töreninde Afyonkarahisar'ın ünlü sucuk markalarından olan Sertçivi sucuklarından Genel Başkan Sarıgül'e hediye etti. Daha sonra İl Başkanı Uysal, Genel Başkan Mustafa Sarıgül ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Sarıgül Atatürk'ün mozelesine çelenk bıraktı.

Başkan Uysal konu ile ilgili olarak; "Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ile birlikte genel merkez açılışımızı gerçekleştirdik. Genel merkez açılışımız hayırlı uğurlu olsun. 'Çare Sarıgül' tüm Türkiye ve Afyonkarahisar'ımız için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir" dedi.

Editör: Haber Merkezi