Başkan Uluçay’ın ‘Sabah Namazı’ Çağrısına Gençlerden Yoğun Katılımlı Cevap

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın sosyal medyada ‘sabah namazında buluşalım’ çağrısına gençler yoğun bir katılımla cevap verdi. Paşa Camiinde kılınan sabah namazının ardından çorbayı da Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ikram etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, sosyal medya üzerinden geçlere “Sevgili gençler, Afyonkarahisarlı kardeşlerim; yarın sabah namazında Paşa Camii'nde buluşalım mı?” çağrısı yaptı. Çağrıya birçok ilçe teşkilatı yanıt verdi. Aynı çağrıya Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de yanıt vererek çorba ikram edeceğini ifade etti. Sabah namazında Paşa Camii’nde bir araya gelen cami cemaatine çıkışta çorba ikram edildi.

Yoğun bir katılım oldu

Namaza, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, il yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, İhsaniye İlçe Başkanı Tecelli Könül, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik ve çok sayıda genç katıldı.

“Gençlerimizin doğru yolda ayrılmaması için ne gerekiyorsa yapacağız”

Namazın ardından bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Bugün Afyonkarahisar ve çevre ilçelerdeki gençlerimiz ile sabah namazı buluşması yaptık. Gerçekten manevi anlamda bizleri etkiledi. İnşallah bundan sonra Gençlik Kolları Başkanımız Ethem Karahan’ın, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in ve İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban’ın, Merkez İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz’in, hasılı tüm teşkilatımızın katkılarıyla inşallah sık sık sabah namazı buluşmalarını gerçekleştireceğiz. Gençlerimizin doğru yoldan ayrılmaması adına elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

“Bu buluşmalar sürekli olsun istiyoruz”

İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ise açıklamasında “Bugün AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’ın yerinde güzel bir çağrısı ile gençlerimizin yoğunlukta olduğu, halkımızın da iştirak ettiği güzel bir sabah namazı buluşması gerçekleştirdik. Bu buluşma için seçilen mekan da çok önemli Paşa cami. Bu tarih kokan camide bu buluşmayı yapan İl Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İl başkanımızın da ifade ettiği gibi bu buluşmalar sürekli olsun. Ayrıca ikramda bulunan belediyemize de şükranlarımızı sunuyoruz.” İfadelerine yer verdi.

“İnşallah sabah namazının bereketi ile bereketlenmişizdir”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan da “İl Başkanımızın sosyal medyadaki daveti üzerine biz de sosyal medyada kısa sürede organize olup sabah namazında Paşa camiinde buluştuk. Tabi belediye başkanımızın desteklediği, il genel meclis başkanımız, belediye başkan yardımcımız, merkez ilçe başkanımız ve çok sayıda genç kardeşlerimizin katılımı ile sabah namazımızı eda ettik. Belediyemizin Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve STK’ların genç temsilcileri bizleri yalnız bırakmadılar. İnşallah bu sabah namazı programlarımızı aylık olağan hale getirip yeni güne yeni haftaya bismillah diyerek başlamak istiyoruz. İnşallah sabah namazının bereketi ile bereketlenmişizdir. Bu vesileyle katılım sağlayan kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi