Başkan Uluçay ve Milletvekili Eroğlu Esnaf Ziyaret Yaptı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kurtuluş Caddesi esnafını ziyaret etti. Başkan Uluçay “her fırsatta halkımızı ziyaret ediyoruz ve dinliyoruz” derken, Milletvekili Eroğlu da “Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Her fırsatta esnafları ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay beraberinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte Kurtuluş Caddesinde esnaf ziyaretine çıktı.

Hükümetin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi

Başkan Uluçay ve Milletvekili Eroğlu, ziyareti sırasında esnaflarla ve çalışanlarla bir araya gelerek sohbet etti. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Uluçay ve Milletvekili Eroğlu, hükümetin çalışmaları hakkında esnafları bilgilendirdi. Başkan Uluçay ve Eroğlu ayrıca esnaf ile çalışanlara işlerinde bol ve bereketli kazançlar diledi.

“Her fırsatta halkımızı ziyaret ediyor ve dinliyoruz”

Ziyaretin ardından konuşan Başkan Uluçay, “Bugün Kurtuluş caddemiz üzerinde vatandaşlarımıza hizmet veren esnaflarımızı ziyaret ederek onları dinledik. Vatandaşlarımıza en etkili ve hızlı şekilde hizmet verebilmek için her fırsatta halkımızın ziyaret ediyor ve dinliyoruz. Ziyaretimiz sırasında sohbet ettiğimiz esnafımızın talepleri ve önerilerini not ediyoruz. Esnaf ve çalışan kardeşlerimize hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dilerim” diye konuştu.

“Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz”

Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu da konuşmasında şunları söyledi; Afyonkarahisar’ı daha yaşanılabilir bir il haline getirmek amacıyla aziz milletimizden bizzat tavsiyeler almaya hassasiyet gösteriyoruz. Biz her fırsatta teşkilatımız ile birlikte sahaya iniyor, yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı mutlu edecek yatırımların önerilerini dinliyoruz. Yapacağımız çalışmalarımız öncesi vatandaşlarımızı dinliyoruz. Kamu yararına ve vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda çalışıyoruz.

Editör: Haber Merkezi