Başkan Sezen ve milletvekilleri seçim öncesi ilçelere çıkarma yaptı

31 Mart seçimleri öncesi aday adayları ve AK Parti ilçe teşkilatları ile istişarelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ile milletvekilleri ilçe ziyaretlerine partililere birlik ve beraberlik vurgusu yaparak önemli mesajlar verdiler.

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, beraberinde milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Bolvadin, Çay, Sultandağı ve Çobanlar ilçe teşkilatlarında istişarelerde bulundular. Ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

“31 Mart seçimlerinin galibi olacağız”

İlçe ziyaretlerinde konuşan İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen “AK Parti kuruluşu itibariyle Türkiye’nin en genç partilerinden birisidir ancak buna rağmen halkın en çok teveccüh gösterdiği partidir. 31 Mart seçimlerine hazırlıklarımız sürüyor. Bizler sahadayız ve çalışıyoruz. Gece gündüz demeden milletimizin gönlünde yer almanın gayreti içerisindeyiz. Bir kere şunu unutmamak gerekiyor; AK Parti’den aday adayı olmak başlıca bir gurur vesilesidir, onur vesilesidir. Herkese nasip olmaz.Biz inşallah çıktığımız bu yolda bu kutsal davada Allah'ın izni milletimizin teveccühü ile 31 Mart seçimlerinin galibi olacağız” dedi.

“Bütün belediyelerimizi AK Partili yapacağız”

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de konuşmasında, “Seçim takvimi açıklandığı günden itibaren siz değerli teşkilat mensuplarımızla istişarelerimizi sürdürüyoruz. İnşallah halkımızın destek vereceği teveccüh göstereceği uygun bir adayı çıkararak bütün belediyelerimizi AK belediyecilikle tanıştırmanın gayreti içerisinde olacağız. Çünkü şunun bilincindeyiz AK Partili olmayan belediyeler de ciddi bir yatırım sıkıntısı var. Bunun karşılığındada ciddi bir atandaş tepkisi var. Kimse 5 yılını kaybetmek istemez. Bu yüzden kaybedilmiş bir 5 yıl daha yaşatmak istemiyorsak doğru adayla inşallah bütün belediyelerimizi AK Partili yapacağız” ifadelerine yer verdi.

“Aday adayı olmak cesaret, aday olmak nasip işidir”

Milletvekili Ali Özkaya ise, “Saygıdeğer teşkilat mensuplarımız 31 Mart seçimleri öncesi adaylarımızı açıklamadan önce siz kıymetli partililerimizin görüşleri bizim için çok önemli olduğu için sizlerle bir kez daha istişare etmeye geldik. Bu istişareler neticesinde doğru adayı belirleyip halkımızın karşısına çıkacağız. Unutmayın aday adayı olmak cesaret, aday olmak nasip işidir. Çıktığımız bu kutlu yolda bu kutlu davada Cenabı Allah bizleri utandırmasın ve en iyi şekilde en başarılı şekilde galip olmayı nasip etsin. Ben varsam tamam, yoksam gerisi tufan diyen insanların kesinlikle bu ülkeye de bu partiye de faydası olmaz. Kim açıklandıysa yanında olacağız” diye konuştu.

“Aday adaylarımız adayımızın etrafında olmak zorundadır”

Son olarak milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu söz aldı. Eroğlu konuşmasında, “İlçe ve beldelerimizde mutlak çok sayıda aday adaylarımız var. Ancak bu aday adaylarımız arasından biri aday olacak ve adayımız da inşallah 31 Mart seçimlerinde galip olacak. Bunun için kim aday olursa diğer aday adayarımız da onun etrafında olmak zorundadır. Her ilçe ve beldede bir kişi seçilecek. Kim aday gösterilirse onun etrafında birleşip AK Parti dayanışmasını göstereceğiz. Zira bütün aday adaylarımız bir ve bütündür. Şu ana kadar birlik ve beraberlik içinde çalışmaktadırlar. İnşallah seçimlerin ardından da bir ve beraber bir şekilde yürüyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretler görüş alışverişlerinin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi