Başkan Sarı, “2021 Aile Yılı ziyaretlerimize devam ediyoruz”

Afyonkarahisar Valiliğimiz tarafından başlatılan 2021 Aile Yılı Projesi’nin “Evlilik ve Yuvanın Kurulması” başlığı kapsamında Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı ve Başkanlık makamı sekreteri Ülkü Tosun ile birlikte ilçemizde evlilik hayatlarında 50 yılı geçen çiftlerimize program dahilinde ziyaretlere devam ediyor.

Bugünkü ziyaretler kapsamında İstasyon Mahallesinden Kamil-Münire Çakır (62 yıl), Pancar mahallesinden Kerim- Sultan Ölmez (66 yıl), Dörtyol mahallesinden Hidayet- Azime Horzum (62 yıl) ve Korubaşı mahallesinden Osman- Nermin Başçı (52 yıl) çiftini ziyarette bulunuldu.

Mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde Belediye Başkanımız Nihat Sarı, çiftlerimize Suçıkan maketini hediye etmesinin ardından AK Parti İlçe Başkanı İdris Er ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan tarafından tebrik belgesi ve karanfil takdim edildi.

Ziyaretlerde ailenin önemine vurgu yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Afyonkarahisar Valiliğimiz tarafından ilan edilen 2021 Aile Yılı Projesi” kapsamında, aile değerlerinin yeniden canlandırılması ve farkındalık oluşturulması adına ilçemizde mahallelerimizde evlilik hayatlarında 50 yılı geçen çiftlerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Çiftlerimize Rabbimden sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi