Başkan Özerkan’dan Bayram Mesajı

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Değerli hemşehrilerim;

Sözlerime "Her doğan gün yeni bir umut, her sabah taze bir başlangıçtır. Huzurumuz ve umudumuz daim olsun." diyerek başlamak istiyorum.

Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde, huzur, barış, sevgi ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olacak mübarek Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu mukaddes günlerin, gerek bizlerin kurtuluşuna vesile olmasına, gerekse ülkemizde huzur ve mutluluğun hakim olduğu aydınlık yarınlara kavuşmamıza vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.

Bizler Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği çatısı altında birleşen Ankara'da yaşayan Afyonkarahisarlılar olarak, her fırsatta belirttiğimiz gibi doğup büyüdüğümüz topraklara olan borcumuzu bir nebze de olsa ödeyebilmek adına, Afyonkarahisarımızın tarihine, turizmine, kültürel ve sosyal değerlerine, örf ve adetlerine ve tarihe mal olmuş büyüklerimize sahip çıkmayı kendimize bir görev edindik. Tüm dünyadaki sosyal ve ekonomik hayatı etkilediği gibi ülkemizi de bu anlamda olumsuz etkileyen corona virüs salgını dolayısıyla, dernek olarak toplantılarımıza ve sosyal etkinliklerimize, dönemin şartları gereği istemeden de olsa bir süre ara vermek durumuna kaldık. İnanıyorum ki bu tehlikenin atlatılmasının akabinde Ankara'daki Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizle yeniden bir araya gelme imkanı bulup, güzel etkinliklere imza atma sevincini tekrar yaşayacağız. Dernek yönetim kurulumuz olarak, bu sıkıntılı günlerin atlatılması noktasında bugüne kadar gösterdiğimiz hassasiyeti aynen devam ettirdiğimiz takdirde, sağlık ve huzur içerisinde değerli hemşehrilerimizle sosyal ve kültürel faaliyetlerimizde yeniden buluşabileceğimize inancımız tamdır.

Kıymetli hemşehrilerim;

Bu duygular içerisinde, birkez daha eda etme şerefine nail olduğumuz Ramazan Bayramı'nın ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam alemine hayırlar getirmesini, tüm dünyayı etkileyen salgın tehlikesinin bir an önce önlenmesine vesile olmasını, tüm kardeşlerimizin sağlık, huzur ve mutlulukla daha nice bayramlara erişmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor, ülkemizin dört bir yanında bulunan Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm milletimizin Ramazan Bayramını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Yönetim Kurulu adına

Mehmet Ali ÖZERKAN

Genel Başkan

Editör: Haber Merkezi