Başkan Mustafa Çöl Sosyal Hizmet Bürosunu inceledi

Başkan Mustafa Çöl, Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı Sosyal Hizmet Büromuzda incelemelerde bulunarak, yetkililerden konuyla ilgili bilgiler aldılar.

İçerisinde “Engelli ve Yaşlı İletişim Koordinasyon Merkezi” ile “Turizm Danışma Bürosunu” barındıran Sosyal Hizmet Büromuz açıldığından bu güne kadar farklı yaş gruplarındaki hemşerilerimize hizmet vermektedir.

Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada; “Büromuzu açarken her yaşta hemşerimize hizmet verebilecek geniş bir yelpazede olmasına dikkat ederek faaliyete başlattık. Vatandaşlarımızın kullanmadıkları ve bizlere ulaştırdıkları her türlü materyalleri ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırarak gönül köprülerinin kurulmasında yardımcı oluyoruz.

Aklınıza gelebilecek ve kullanabilir durumda olan her türlü ürünü bizlere ulaştırarak yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın kullanımına sunuyoruz. Sandıklımız yardımsever bir ilçe olması sebebiyle, her zaman adından sıkça söz ettiren yerler sıralamalarında ilk sıralarda yer almaktadır. Ben bu bağlamda bizleri desteklerini esirgemeyen isimleri bizde saklı olan bütün hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Ziraat Bankası yanında bulunan Sosyal Hizmet Büromuza 512 55 00 nolu telefondan, mesai saatleri içerisinde haftanın 7 günü ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi