Başkan Mustafa Çöl itfaiye personeliyle bir araya geldi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan "İtfaiye Haftası" etkinlikleri kapsamında Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı personelimizle kahvaltı programında bir araya gelerek haftalarını kutladı.

Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada; "Yaptığınız görev çok kutsal bir görev. Göreve geldiğimiz ilk yıl araç gereç konusunda eksiklerimiz vardı. Bu bağlamda Sandıklımıza ve bölgemize hizmet noktasında gerekli olan eşyalarımızın bir listesini çıkartarak bunların alımlarını gerçekleştirdik. Sadece yangın konusunda değil, trafik kazalarına müdahale doğal afetlerden kurtarma gibi pek çok değişik duruma müdahale edebilme yeteneği kazandık. Bu sebeple bölgede en çok aranan ve ekipman desteği en çok itfaiye birimi olduk.

Ben bu bağlamda her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimize bu zorlu mücadelelerinde büyük bir özveri örneği göstererek cesaret ve onuruyla görevlerini yerine getiren itfaiye teşkilatımızın haftalarını kutluyor, yangınsız ve kazasız günler temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi