Başkan Mustafa Çöl; “Hız kesmeden hizmete devam”

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, yapılacak olan projelerini açıklamaya devam ediyor.

Yapılacak projeler ile Sandıklı İlçemizin hız kesmeden hizmete devam etmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çöl en büyük destekçimiz olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz dedi.

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI PROJESİ

Eski Jandarma binasının bulunduğu alana bütün belediye birimlerini toplayarak koordineli bir şekilde daha verimli çalışmak için yapılacak olan Yeni Belediye Hizmet Binası, vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edildi.

Eski Belediye Hizmet Binası ise Şehir Müzesi olarak yine vatandaşlarımıza hizmet vererek tarihi dokusu bozulmayacak.

KAPLICA YENİ PAZARYERİ VE İŞYERLERİ PROJESİ

Şimdiki Kaplıca İşletme Binası’nın olduğu alana yapılacak olan proje kapsamında, Yeni Pazaryeri oluşturularak esnafımızın yeni işyerlerinde satış yapması sağlanacak. Daha modern ve daha fazla işyeri ile vatandaşlarımıza hizmet verecek olan proje Kaplıcamızın değişen yüzlerinden birisi olacak.

ENGELSİZ YAŞAM FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

Kaplıcamıza Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile protokolü imzalanan Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşa ederek, Hüdai Kaplıcalarımızın sağlık merkezi olması için en büyük yatırımı yapacağız. Türkiye’nin her yerinden vatandaşlarımızın kullanabileceği merkez bölgenin en büyük Engelsiz Yaşam Merkezlerinden birisi olacak.

AKDAĞ PROFESYONEL SPOR TESİSLERİ PROJESİ

Yapılan yatırımlarla her gün adından biraz daha sık söz ettiren Akdağ’da yapılacak olan Otel, Futbol kamp alanları, avcı kulübeleri ve kuş gözlem evleriyle eksikliği hissedilen bir çok alanda hizmetler verilerek spor alanında takımları misafir edip, harika tabiat ortamı genişletilecek.

Editör: Haber Merkezi