Başkan Mustafa Çöl "Her zaman halkla iç içe olacağız"

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl göreve geldiği günden bu güne kadar düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Hafta sonu ve mesai kavramı gözetmeksizin vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya gayret ve çaba gösteren Başkan Mustafa Çöl, bu hafta, kutsal mekanımız Kabe'de hac görevini yerine getiren hacılarımızı evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını aldılar. Bunun yanı sıra hasta vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunan Başkan Mustafa Çöl, ailelerimiz ile hoş sohbetlerde bulunarak acil şifalar dilediler.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; "Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Belediye Başkanlığının makama bağlı kalınarak yapılamayacağı düşüncesiyle hareket ediyoruz. Artık caddede, sokakta, park alanında, cenazede, düğünde, iyi ve kötü günde her zaman halkımızla birlikteyiz. Vatandaşımızın ayağına kadar gidip, onlarla yapılan istişarelerin hizmet kalitemizin artmasına etkili olduğu düşünüyoruz. Bugüne kadar yaptığımız incelemeler sonrasında bu düşüncemizin ne kadar doğru olduğunu bir kere daha görmüş olduk. Bu yönden halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Bizlere bu bağlamda destek veren, istişare eden, öneri ve isteklerini ileterek daha güzel hizmetler yapmamıza vesile olan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi