Başkan Mısırlıoğlu Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il başkan yardımcısı Ömer Yılmaz, İscehisar İYİ Parti ilçe başkanı Necmi Özsarı ve ilçe yönetim kurulu Emrullah Çevik ile birlikte sel felaketi yaşanan köyleri ziyaret ederek muhtarları ve vatandaşları dinledi.
İscehisar İlçesine bağlı Çalışlar Köyünde yaşanan sel felaketini yerinde inceleyen İYİ İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “İYİ Parti olarak bu işin peşini bırakmayacağız. Her platformda sesiniz olacağız. Yaşananları TBMM Başkan vekilimiz Sayın İsmail Tatlıoğlu ' na bir rapor şeklinde ileteceğim. Burada yaşananları bu gün basın toplantısında dile getirdim, getirmeye devam edeceğim. " dedi.
Köy muhtarlığında Çalışlar Köyü Muhtarı Veysel Çelik ve azalara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Mısırlıoğlu muhtarlarla, yaşananlar ve yapılması gerekenlerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Mısırlıoğlu “Öncelikle Çalışlar'lı vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Burada bir doğal afet yaşanmıştır. Muhtarımızla ve vatandaşlarımızla konuştuk, kendilerini dinledik. İvedi bir şekilde vatandaşlarımızın mağduriyetini giderilmesi gerekmektedir. Devlet bugün burada gereklidir. Bu gün burda olmayacaklarda ne zaman olacaklar. Yaralar acil bir şekilde sarılmalıdır. Ben tekrar geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi