Başkan Mehmet Zeybek’ten Polis Haftası Mesajı

Afyonkarahisar Belediye Mehmet Zeybek, Türk Polis Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Türk Polisinin, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Zeybek; Polis Teşkilatının her geçen gün değişen şartlar altında sürekli kendini geliştirdiğini söyledi.

Başkan Zeybek mesajında şu ifadelere yer verdi; " Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü; milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlama görevini; zaman mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızla iç içe ve büyük bir özveriyle ifa eden Emniyet Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü gururla kutluyorum.Güvenlik güçlerimizin çok önemli bir parçası olan Türk Polis Teşkilatımız, 175 yıldır vatandaşlarımızın emniyeti için canla başla çalışarak Devletimizin ve Milletimizin göğsünü kabartmaktadır. Ülke genelinde huzurun sağlanmasında, asayişin temininde, suç ve suçluyla mücadelede gelişmiş ülkelerin emniyet güçlerini dahi kıskandıran başarılara imza atmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de büyük fedakârlık, cesaret ve yüksek vazife bilinci içerisinde terörle mücadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandıran Türk Polisi, 15 Temmuz gecesi gösterdiği kararlılıkla Aziz Milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir.

Her alanda günün gerektirdiği yeniliklere adapte olarak kendini geliştiren ve son teknolojiyi kullanan Polis Teşkilatı, suç oluşmadan suçu önlemeye yönelik yaptığı çalışmalarla, tüm dünyada örnek gösterilen başarılara imza atmaktadır.Kurulduğu günden bugüne halkımızın huzur ve güvenliği için önemli görev üstlenen ve görevi başında Şehitlik mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlık içerisinde uzun ömürler diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi