Başkan Mehmet Zeybek’in Regaip Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Mübarek Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandilinin Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olduğunu belirten Başkanımız Zeybek, bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını vurguladı.

Kandillerin, insanların kalplerin birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran, çok özel geceler olduğuna işaret eden Başkanımız Mehmet Zeybek şunları kaydetti;

“Peygamber Efendimiz; ‘Recep Allah’ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan ise ümmetimin ayıdır’ buyurmuştur. Üç aylar girdiği zaman da; “Allah’ım Recep ve Şaban aylarını bize mübarek kıl ve bizi Ramazana kavuştur” diye dua etmiştir. Bu duygularla hemşerilerimin üç aylarını ve Regaip kandilini tebrik ediyorum. Cenabı Allah’tan bizleri sağlık ve afiyet içerisinde daha nice kandillere ulaştırmasını, hayatımızın her anını hayırlı hizmetler ve makbul amellerle geçirmeyi nasip etmesini, milletimizin birliğinin, dirliğinin ve kardeşliğinin güçlenmesine vesile olmasını, salgın hastalığın def olmasını diliyorum.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvalarımıza dolsun. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzdaki iç huzur ve kardeşliği pekiştireceğine inanıyorum. Regaip Kandilinin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeliyiz. Tüm hemşehrilerimin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi