Başkan Mehmet Zeybek'e Muhtarlardan Ziyaret

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilimizde görev yapan mahalle muhtarları ziyaret etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarları makamında ağırlayan Başkanımız Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ın kalkınması için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. Muhtarlarla yakından ilgilenen Zeybek Başkan, Muhtarlar Günü dolayısıyla Şanlıurfa ve Gaziantep gezisine muhtarların gittiğini hatırlattı. Başkanımız Zeybek, beraberindeki muhtarlarla Şanlıurfa gezisinde olan muhtarları görüntülü arayarak, günlerini kutladı.

“ŞEHRİMİZİN KALKINMASI İÇİN MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”

Demokrasinin en önemli mihenk taşlarından birisini muhtarların oluşturduğunu ifade eden Başkan Mehmet Zeybek, “Afyonkarahisar'da görev yapan değerli muhtarlarımızı Belediyemizde misafir ettik. Muhtarlarımızla şehrimizdeki kalkınması ve gelişmesi için el birliği ve gönül birliğimizi sürdüreceğiz. Gaziantep ve Şanlıurfa’ya geziye gönderdiğimiz mahalle muhtarlarımla telefon ile görüntülü görüştük. Osmanlı’dan günümüze hemşehrilerimiz ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin mahallelerimize ve köylerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Muhtarların yanı sıra ziyarette Belediyemiz Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük, Afyonkarahisar Valiliği İdare ve Denetim Müdürü Tuncay Eroğul ve SYDV Müdürü Yaman Şenol’da hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi