BAŞKAN KONAK’IN ÇAĞRISINA ESNAFTAN BÜYÜK DESTEK VAR

Afyon esnafından dövizini bozduranları ücretsiz traş eden de var, 10 çift çorap veren de, bir kilo hamsiyi hediye eden de var.
 
 
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ın “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın Türk lirasına dönün çağrısına  esnaftan da büyük destek var. Esnaf elindeki dövizi Türk lirasına çevirdiği gibi, çeşitli indirimler ve ücretsiz hizmete de başladı” dedi.  
ESOB Başkanı Konak, “Afyon esnafımız elindeki dövizi bozduruyor. Bununla da kalmıyor. Vatandaşa çeşitli yollardan destek veriiyor. Dövizini bozdurana ücretsiz  ekmek veren de var, balık veren de, traş eden de” dedi.
ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Berberler Odası Başkanı Ahmet Tan, üyelerinin dövizini Türk lirasına çevirenlere çeşitli indirimler ve ücretsiz traşlar yaptığını söyledi. İmaret Cami karşısında faaliyet gösteren Ekol Erkek Kuaförü de 300 dolarını Türk lirasına çevirenleri ücretsiz traş etmeye başladı.
Berberler Odası Başkanı Ahmet Tan, “300 dolarını Türk lirasına çevirdiğini belirten dekontla Ekol Erkek Kuaförüne gelenlerin ücretsiz traş  oluyor. Bu türden kampanyaya bir çok esnafımız katılıyor. Bizler de kendi çapımızda destek oluyoruz” diye konuştu.
Ekol Erkek Kuaförü Ali-İbrahim Ardıç kardeşlerin yanı sıra çeşitli esnaftan da bu türden kampanyalar başladı. Yine İmaret Cami karşı aralığında hizmet veren Gezgin Balıkçılık da 300 dolarını Türk lirasına çevirenlere bir kilo hamsiyi bedava veriyor. Gezgin Balıkçılık Sahibi Ahmet Gezgin “Desteğimiz devam edecektir” dedi.
Yılların esnafı Ahmet Sarıtaş da kampanyaya destek vereceklerini söyledi. Sarıtaş “Biz de elimizden geldiği kadar vatandaşımıza yardımcı  olacağız. Biz de 300 dolarını ya da dövizini Türk parasına çevirenlere 10 adet çorap hediye edeceğiz” diye konuştu. 
 
Editör: Haber Merkezi