Başkan istedi, bilet fiyatları yüzde 50 düştü

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talebi üzerine dev organizasyonu izlemek isteyen Afyonkarahisarlılar, biletleri yüzde 50 indirimli alacak. Afyonkarahisarlılar’a özel olarak satışa sunulan indirimli biletler, Park Afyon Alışveriş Merkezi ve SÖZ Toplu Tüketim Mağazaları’nda Kurban Bayramı sonuna kadar satışta olacak.

Afyonkarahisar’da 6-7-8 Eylül tarihlerinde yapılacak Dünya Motokros Şampiyonası ile Afyon Spor ve Motofest’in indirimli biletleri satışa çıktı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talebi üzerine Kurban Bayramı öncesi Afyonkarahisarlılar'a özel biletlerde %50 indirime gidildi.

Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) 08 Eylül’de Afyonkarahisar’da Dünya Kadınlar ve Avrupa Şampiyonası ile birlikte yapılacak. MXGP, MX2, Kadınlar ve Avrupa Şampiyonası'nda yaklaşık 120 sporcunun mücadele edeceği organizasyonun indirimli biletleri Park Afyon Alışveriş Merkezi ve SÖZ Toplu Tüketim Mağazaları’nda satışa çıktı.

Afyon Spor ve Motofest kapsamında; Fedon (6 Eylül Cuma), Aleyna Tilki (7 Eylül Cumartesi), Murat Boz (8 Eylül Pazar) Konserleri, Kamp Alanı, Mini Golf, Canlı Langırt, Mini ATV, Zipline, Tırmanma Duvarı, Çocuk Etkinlikleri, Çocuklar için Motosiklet Eğitimi, Geleneksel Sokak Oyunları, Klasik Araba – Motosiklet Sergisi, Motosiklet Gösterisi, Sujeti-Flyboard Gösterisi ve Spor Federasyonlarının etkinlikleri yer alacak.

%50 indirimli bilet uygulaması Kurban Bayramı sonuna kadar devam edecek. Seyirciler, tek bilet ile 3 gün boyunca hem yarışları hem de Afyon Spor ve Motofest kapsamındaki etkinlik ve konserleri takip edebilecekler.

Editör: Haber Merkezi