Başkan Demir’den Kocacan’a teşekkür

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Afyon Şube Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman emeklilerin yanında olduklarını söyledi.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Afyon Şube Başkanı Bekir Döner ve yönetimi Nedim Öztürk ve Fehmi Demirkol, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan’ı, İl Sekreteri Beytullah Bostancı’yı, il yönetimden Mustafa Gün ve Ramazan Eryıldız’ı ziyaret ederek emeklilerin istek ve taleplerini iletti.

Başkan Demir’den Kocacan’a teşekkür

Emeklilerin yaşadığı sıkıntılarla ilgili bilgiler veren Dernek Başkanı Bekir Döner, “Emeklilerimizin bugüne kadar birikmiş olan sıkıntılarını, ekonomik, sosyal ve sağlık alanında yaşadığımız sorunları ve istekleri paylaşmak için ziyarette bulunduk. Emeklilerimizin gelir düzeyinin artmasını istiyoruz. Geri kalan hayatımızda rahat bir yaşam sürmek istiyoruz. İl başkanımıza bu istek ve taleplerimizi yazılı olarakta verdik. Sayın başkanımız ilimizde başarılı siyaset adamlarımızdandır. İlimizin bütün konularına vakıf ve en güzel şekilde yakından takip ediyor. Emeklilerimize şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı il başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Emeklilerimizin refah düzeyi arttırılmalı”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman emeklilerin yanında olduklarını söyleyen İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Emekli vatandaşlarımız bizler için çok önemlidir. Bir gün bizlerde emekli olacağımızı unutmamalıyız. Sosyal adalet anlayış içerisinde emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Emeklilerimizin şuanda geçim sıkıntısı içinde olduklarını görüyoruz. Ekonomik anlamda sıkıntıların giderilmesi ile ilgili hem devletimiz hemde hükümetimiz biran önce ekmelilerimizin refah seviyesinin arttırılması için gerekli çalışmaları yapacağına inanıyoruz. Bizde Milliyetçi Hareket Partisi olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yanlarında olacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi