Başkan Çulfa hedeflerini anlattı
 
 
Diriliş Başkanları Afyonkarahisar İl Başkanı Batuhan Çulfa, yazılı bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.
 
 
 Başkan Çulfa yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
 
 
 
“Değerli Afyonkarahisar halkı bizler Diriliş Başkanları olarak, bundan yaklaşık iki ay önce katıldığımız bu kutlu davada birlik ve beraberlik çerçevesinde değerli başkanlarımla birlikte, çok güzel işler yaptık.
 
 
Geçtiğimiz hafta Ankara ziyaretimizde sayın Genel Başkanımız Hasan Türksel ve değerli genel Başkan yardımcılarımız ile birlikte istişarede bulunduk.Genel Başkanım sayın Türksel, Afyonkarahisar’ın Diriliş Başkanları açısından önemli bir yer teşkil ettiğini, bu nedenle Afyonkarahisar’a son derece önem verdiğini kaydetti.
 
 
 Bizlerde verilen bu değere elimizden geldiğince layık olmaya çalışarak, tabir yerinde ise,Allahın izni ile Afyonkarahisar’da sıkılmadık el, çalmadık kapı ve ziyaret edilmeyen kurum bırakmamak hedeflerimiz arasında. Çünkü gitmediğin yer sıkmadığın el senin değildir düsturuyla hareket etmek gerekiyor. Amacımız diriliş Başkanları olarak, vatan ve millet sevdasının yanında tevhid itikadı, İslam şuuru ile tüm halkımızı özellikle de gençlerimizi bu yönde topluma vatana ve millete faydalı birer birey olmaları için, bilinçlendirmek gayesi yine en büyük hedeflerimiz arasındadır.
 
 
 Şu ana kadar Afyonkarahisar ve 9 ilçemizde teşkilatlandık. Çok şükür her geçen gün ise, çığ gibi büyümekteyiz. Kısa sürede Ülke genelinde 81 ilde 2 Milyon 700 bin civarında bir katılıma ulaşmış bulunmaktayız. Afyonkarahisar’da ise yaklaşık 900 civarında bir katılım sağlandı. Projelerimiz arasında, Osmanlı döneminden buyana darbeler isimli, bir konferans düzenlemeyi hedefliyoruz.
 
 
Bu konferansa Ülke genelinde iyi bilinen ve tanınan simalar konuşmacı olarak katılacaktır.Aynı zamanda zulüm gören, İslam alimlerinin hayatını anlatan bir sergiyi yakın zamanda Afyonkarahisar’da yapmayı planlıyoruz. Tabii bunları yapmak kolay değil tamamen ekip  ve gönül işi bu öncelikli projelerimizin üstesinden Allahın izni ile Diriliş Başkanlarımız  ile geleceğiz. Bizler bu yola çıktığımızda çıktığımız yolun meşakkatli olduğunu bilerek bu yola çıktık ve baş koyduk.
 
 
Yakın zamanda ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz hızlı bir şekilde Diriliş Başkanlarının amaç ve hedeflerini ziyaretlerimizde aktaracağız. Buradan sizler aracılığı ile bizlere gönül vermek isteyen tüm dost ve kardeşlerimize sesleniyorum Kapımız bu dava uğruna gönül verecek herkese açıktır.”
 
Editör: Haber Merkezi