Başkan Çöl’den Yunus Emre Mahallesine teşekkür

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Belediye Meclis üyelerimizden oluşan heyet Yunus Emre Mahallemize referandum sürecinde vermiş oldukları desteklerden dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Sandıklı genelinde %81 lik bir EVET oyuna ulaşan Yunus Emre Mahallemizi tebrik eden Başkan Mustafa Çöl, burada yapmış olduğu açıklamada; "Yunus Emre mahalle sakinlerimize, muhtarımıza, Belediye Meclis üyelerimize referandum süresince emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sandıklı genelinde Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz %65 EVET sözümüzü vatandaşlarımızın sayesinde yerine getirdik. Bütün Sandıklı halkından ALLAH razı olsun. Bu bağlamda %81 gibi büyük bir EVET sonucu çıkan Yunus Emre mahallemize de ayrıca tebrik etmek için bugün buradayız. Bizlere vermiş olduğunuz sözü yerine getirdiğiniz için bizlerde sizlere teşekkür ediyoruz.

Yunus Emre mahallemiz şimdiye kadar hak ettiği ama bir türlü ulaşamadığı Sanjet'e ALLAH'ın izniyle bizim sayemizde kavuştu. Yatırım için Yunus Emre mahallemiz her zaman bizim için önem arz etmektedir. Bizlere vermiş olduğunuz destek ve güven bizi hizmet noktasında cesaretlendirmektedir. İnşallah mahallemiz daha güzel yarınlara elbirliği ile ulaşacaktır. Hepinize bir kere daha teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi