Başkan Çöl, gazetecileri Akdağ’da misafir etti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl basın mensuplarını, Sandıklı merkezde ve Akdağ da misafir etti.

Afyon Anıtpark önünden Sandıklı Belediyesine ait bir otobüs basın mensuplarını alarak, Sandıklıya getirdi. Sandıklıda Konak Park’ta yapılan sabah kahvaltısının ardından Sandıklı da bulunan ve Başkan Mustafa Çöl tarafından yaptırılan ve işletmeye açılan Bedesten Çarşısı gezildi.

Burada tarihi çarşı ile ilgili bilgiler veren Başkan Çöl basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ardından misafir gazeteciler ve Başkan Çöl Akdağ’ı gezmek için yola çıktı. Gazeteciler Akdağ ın muhteşem manzarasına hayran kaldı.

Başkan Çöl Akdağ ile kısaca şu konulara değindi; “Değerli basın mensupları, sizlerinde bildiği üzere Akdağ tabiat Parkı bundan birkaç gün öncesine kadar Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlüğü idaresinde idi. Sağolsun sayın Ak Parti Milletvekilimiz , Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun girişimleri sonucunda bu güzel tabiat parkının idaresi, Sandıklı belediyemize 5 artı 5 yıllığına devri yapıldı. Bu anlamda da Sayın Bakanımız Prf. Dr. Veysel Eroğluna ve Milletvekillerimize sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. İnşallah bundan böyle burada daha da güzel bir hizmet anlayışı ile yerli ve yabancı doğaseverlerimizi doğa ile iç içe bir mekanda kamp, piknik gibi faaliyetler yapmaya bekliyoruz.”dedi.

Daha sonra, gazeteciler Akdağ Tabiat parkı hakkında görüşlerini bildirdi. Yenilen öğle yemeğinin ardından program sona erdi.

Başkan Çöl tarafından organize edilen programa, yaklaşık kırka yakın gazeteci ve aileleri

Editör: Haber Merkezi