Başkan Çoban’dan Şehit Aileleri ve Gazilere ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yapılan genel kurulun ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Çoban Afyonkarahisar Şube başkanlığına yeniden seçilen İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Dernek Başkanı Kumartaşlı ve ekibinin Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin her zaman yanında olduğunu kaydeden Başkan Çoban, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile çok güzel işbirlikleri yaptıklarını belirtti. Başkan Çoban, "Şehit aileleri ve gaziler derneğimiz, üye sayısının artmasını istemediğimiz tek dernek. Allah, hem şehit ailelerimize hem de vatanımız için olağanüstü gayret gösteren gazilerimize ve yakınlarına sağlık afiyet versin. Kendilerine Afyonkarahisar halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Bizler şehit yakınlarını şehitlerimizin bize emaneti olarak görüyor ve her zaman yanlarında olmaya ve onlara kol kanat germeye çalışıyoruz" dedi.

Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş’ın da katıldığı ziyaretten büyük memnuniyet duyan Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ise Başkan Çoban'ın, her zaman şehit aileleri ve gazilere büyük yakınlık gösterdiğini söyleyerek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kumartaşlı; ”Sağolsun Başkanımız her daim yanımızda. Afyonkarahisarımıza gelen şehitlerimiz için hangi ilçede olursa olsun hepsine ayrı ayrı programlar yaparak onları dualarla anıyoruz. Kendisi sağ olsun adeta ailemizin bir ferdi oldu. Her zaman yanındayız ve yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi