Başkan Çoban’dan Protokol'e veda

31 Mart’ta görev süresi dolacak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, il protokolüne veda ziyaretlerine bulundu.İlk ziyaretini Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’a gerçekleştiren Başkan Çoban daha sonra İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hamza Çömez ve Afyonkarahisar Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi (ACM) Başkanı Fatih Serdar Köken’e veda ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN’DAN VEDA, EROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Başkan Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mustafa Solak’a yönelik gerçekleştirdiği ziyareti Orman ve Su İşleri eski Bakanımız ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte yaptı. Bu ziyarette Başkan Çoban Rektör Solak’a veda ederken Milletvekili Eroğlu ise hizmetlerinden dolayı Rektör Solak’a teşekkür etti. Nezaket ziyaretinde Milletvekili Veysel Eroğlu, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a görev süresi boyunca Afyonkarahisar’a yaptığı hizmetler ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinin kurulmasında göstermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Gün boyu süren ziyaretlerde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a bundan sonraki yaşamında başarılarının devamını dileyen il protokolü, ilimizin gelişimi adına yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Çoban ise geride bıraktığı 10 yıllık görev süresi boyunca başta Afyonkarahisar Valiliğimiz, Milletvekillerimiz, kamu kurumlarımız, odalarımız ve tüm sivil toplum örgütleriyle uyum içerisinde çalıştıklarını kaydetti. Ortak projeler ve işbirliği sayesinde kazananın Afyonkarahisar olduğunu ifade eden Başkan Çoban desteklerinden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi