Başkan Çoban Yetim Çocuklarımızla Piknikte

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yetim çocuklarımızla keyifli bir hafta sonu geçirdi. İHH Yardım Derneği’nin geleneksel yetim pikniğine katılan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, çocuklarımızla yakından ilgilenerek unutamayacakları bir gün geçirmelerine vesile oldu.

Afyon IHH Dernek Başkanı Ahmet Ertürk’ün ev sahipliğinde düzenlen pikniğe, Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Meclis Üyesi Haydar Kaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İHH Yönetimi, Kadın Kolları ve gönüllü gençler ile 70’e yakın yetim kardeşimiz anneleri ile birlikte katıldılar. 26 Ağustos Tabiat Parkı’nda gerçekleşen piknikte gönüllerince eğlenen çocuklar, unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Gün boyu piknikte oyunlar oynayan çocuklara Milletvekili Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, IHH Dernek Başkanı Ahmet Ertürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve dernek yöneticileri de eşlik etti.Çeşitli ikramlarında yapıldığı etkinlik sonunda çocuklara hediyeler verildi.

Editör: Haber Merkezi