BAŞKAN ÇOBAN VE AİLESİ İLK ORUCU İFTAR ÇADIRINDA AÇTI
 
                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, mübarek Ramazan ayının ilk gününde orucunu, eşi ve çocuklarıyla birlikte Emek Otoparkında kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açtı.
 
                11 ayın sultanı Ramazan geldi ve tatlı bir telaşe ile kurulan sofralarda ilk iftarlar açıldı. İmkanı ya da vakti olmayanların tercih ettiği iftar çadırları da Ramazanın ilk gününde dolup taştı. Her kesimden binlerce insan, Afyonkarahisar Belediyesi'nin Emek Otoparkı ve 1. Küçük Sanayi Sitesinde kurduğu iftar çadırlarında bir araya geldi.
 
                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da ilk orucunu vatandaşlarla birlikte açtı. Eşi Emine Çoban ve çocuklarıyla birlikte Emek Otoparkında kurulan iftar çadırına giden Başkan Çoban, masasına oturduğu vatandaşlarla bol bol sohbet edip, istek ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlar, Başkan Çoban'ın kendileriyle aynı masada yemek yemesinden ve gösterdiği yakınlıktan büyük mutluluk duydu.               
 
                İnsanları birleştirici ve kaynaştırıcı yönüyle iftar sofralarının ayrı bir lezzeti olduğunu belirten Başkan Çoban, iftar vesilesiyle tüm Afyonkarahisar halkının Ramazan ayını tebrik etti. Belediye Meclis Üyesi Osman Çakıcı ile Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu,  Sosyal Tesisler Birim Sorumlusu Metin Köken ve Beyaz Masa Birim Sorumlusu Hasan Hüseyin Azak da Ramazan ayının ilk gününde oruçlarını iftar çadırında açan Başkan Çoban ve ailesine eşlik etti.
 
Editör: Haber Merkezi