Başkan Çoban Türkiye'nin konuştuğu o çocukları ziyaret etti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın makam aracında bulunan bayrağı defalarca öperek ülke gündeminde konu olan ve tüm kesimlerin büyük takdirini toplayan Erenler İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

“Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası dolayısıyla Erenler İlkokulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Valisi Mustafa Tutulmaz’ın makam aracında bulunan bayrağı defalarca öperek ülke gündeminde konu olan 'kendileri küçük, yürekleri büyük' öğrencilerle bir araya geldi.

3. sınıf öğrencisi Aynur Çetin ve 1. sınıf öğrencileri Abdurrahman Çavlan ile Amirroham Rasoolı’nın al bayrağımıza olan sevgilerinin tüm Türkiye’yi duygulandırdığını aktaran Başkan Çoban, çocuklarla yakından ilgilendi. Vatanımıza ve şehitlerimize gösterdikleri vefa dolayısıyla öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Öğrenciler ise Başkan Çoban’dan okul bahçesine park talebinde bulundu. Öğrencilerin bu talebinin en kısa zamanda yerine geleceğini söyleyen Başkan Çoban ise “Çocuklar bizim geleceğimiz. Biliyoruz ki; onlara yatırım yapmak, geleceğimize yatırım yapmaktır. Bu vesileyle Bayrak sevgisini yüreğinde taşıyarak hepimizi duygulandıran çocuklarımızı bir kez daha tebrik ederek, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi