Başkan Çoban TRT Spor´un konuğu oldu

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban; TRT Spor’da Türk Sporunun duayen isimlerinden Orhan Ayhan’ın canlı yayın konuğu oldu. Programda TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar ile birlikte 1-2 Eylül tarihleri arasında ilimizde düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası konuşuldu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu ile birlikte yılın en büyük organizasyonunu düzenleyecek olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Çoban, şampiyonanın 86 ülkede canlı, yüz ülkede de aynı gün banttan dört saat yayınlanacağını söyledi. Başkan Çoban başarılı bir organizasyona imza atacaklarını ifade ederek tarihi yarışın hem ilimizin ve hem de ülkemiz tanıtımına büyük katkı sağlayacaklarını söyledi.

'Dünya'nın Afyonkarahisar'da buluşacağı' şampiyonadan Afyonkarahisar'ın alnının akıyla çıkacağına yürekten inandığını söyleyen Başkan Çoban, tüm sporseverleri Dünya Motokros Şampiyonasına davet etti.

Yaklaşık yarım saat süren programda duayen Orhan Ayhan ise böylesi büyük bir organizasyona imza attıkları için başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar’ ve emeği geçenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi