Başkan Çoban temizlik personeli ile iftar yaptı

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ramazan ayı süresince toplumun tüm kesimleriyle aynı masada verdiği birlik ve beraberlik mesajlarının sonuncusunu bu kez de Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlarla birlikte verdi.

Başkan Çoban, Ramazan ayının bitimine kısa bir süre kala temizlik işçileriyle iftar yaptı. İftar programına Başkan Yardımcıları Ziya Arı, Sabri Demirkapu, Temizlik İşleri Müdürü Serhat Düzağaç, şirket yetkilileri ile çok sayıda temizlik işçisi katıldı. İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Çoban, temizlik işçilerinin şehrimizin temizliği için kendilerini adeta seferber ettiklerini söyledi.

Sekiz yıldan bu tarafa birçok temizlik işçisiyle beraber olduklarının altını çizen Başkan Burhanettin Çoban, bu süre zarfında çalışanların en güzel şekilde görevlerini yaptıklarını söyledi. Sadece şehrimizin temizliği için çalışmayan temizlik çalışanlarının karda, kışta yada Belediye’nin diğer birimlerinin ihtiyaç duydukları anda seferber olduğunu ifade eden Başkan Çoban; camiler için başlatılan temizlik çalışmalarından da bahsetti.

Gittiği her camide halıların temizliğinin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini dile getiren Başkan Çoban; “düşünün on binlerce insan bu camilerde Cuma namazları, Teravih namazları ve vakit namazları kılıyor. O halılar temiz olmasa, insanlar yaptığı ibadetin lezzetine varamazlar. Camilerdeki hijyeni de sizler sağlıyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizlere, sizlerin ailelerine, sağlık huzur mutluluk versin. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi