BAŞKAN ÇOBAN, TEMAD’I ZİYARET ETTİ
 
Ülkemizin artık kendi askeri teçhizat ve araçlarını üretebildiğini söyleyen AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, “Ülkemiz artık kendi helikopterini, tankını üretiyor inşallah kendi uçağını da kendisini üretecek bundan çok mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.
 
Seçim çalışmalarını bütün hızıyla devam eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) yönelik ziyaretlerini sürdürdü. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)Afyonkarahisar Şube Başkanı Ünal Özdoğan ve dernek üyelerini ziyaret eden Başkan adayı Çoban, Özdoğan ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ile her türlü işbirliğine açık olduklarını söyleyen Başkan adayı Burhanettin Çoban, TEMAD’ın TSK’nin yükünü hafiflettiğini ifade etti. Çoban, “Görev yaptığımız 5 yıl içinde Derneğimiz ile sık sık görüşüyoruz. Kahraman Türk Ordumuza en güzel şekilde hizmet ederek emekli olmuş yaşayan askerlerimize ve ailelerine sağlık, afiyet versin. Vefat etmiş askerlerimize de Cenabı-ı haktan bol bol rahmet niyaz ediyorum. Ülkemiz gerçekten ordumuzla gurur duymaktadır. Astsubaylarımızın Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yükünü hafiflettiğini ve çok büyük katkı yaptığını en iyi bilenlerdenim.  Astsubaylarımız hem emekli hem de çalıştıkları zaman ülkemizi en güzel şekilde temsil ederler.  Ülkemiz artık kendi helikopterini, tankını üretiyor inşallah kendi uçağını da kendisini üretecek bundan çok mutluluk ve gurur duyuyoruz.  Savunmaya sanayimizde de ihracat yaptığını duyduk bundan da çok gurur duyduk emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğimizi ile her türlü işbirliğine de açığız” dedi.
 
Belediye Başkan adayı Çoban’ın son 5 yılda Afyonkarahisar’ın gelişmesi ve değişmesi için önemli çalışmalara imza attığını söyleyen TEMAD Şube Başkanı Ünal Özdoğan, “Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban bey, göreve süresi boyunca bir çok yatırım ve hizmet gerçekleştirdi. Dernek olarak başkanımızın çalışmalarını yakinen takip ediyor ve kendisine başarılar diliyoruz. Afyonkarahisar’ın gelişmesi için mücadele veren Başkanımız, kamu kurumları başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarıyla da uyum içerisinde çalışıyor. Bu uyumunda sonuçlarının olumlu yönde olduğunu görüyoruz. Başkanımız yeni dönemde yapacağı projeleri açıkladı. Son derece önemli ve verimli projeler açıkladı. Bu nedenle başkanımıza Allah yol açıklığı versin” diye konuştu. Konuşmaların ardından Özdoğan, Başkan Çoban’a sıkıntılarını anlatarak, önerilerde bulundu. Başkan Çoban’ı ziyaretlerinde AK Parti İl Teşkilat üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları ile parti mensupları eşlik etti.
Editör: Haber Merkezi