BAŞKAN ÇOBAN, KALECİKLİLER İLE BULUŞTU
 
Kalecikliler ile bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban’a Kalecikliler büyük ilgi gösterdi. Şehitoğlu konağı önünde Kalecikliler’e hitap eden Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, Kaleciklilerin her zaman desteğini yanında hissettiğini söyledi.
 
AK Parti Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, seçim ziyaretleri kapsamında Kalecikliler ile buluştu. Şehitoğlu konağı önünde Başkan Çoban’a destek vermek için bir araya gelen Kalecikliler, son günlerde kendileriyle ilgili yapılan dedikoduların asılsız olduklarını söylediler. “Bizim oyumuzu kimse ipotek altına alamaz. Biz Burhanettin Çoban’ı destekliyoruz” diyerek Başkan Çoban’a verdikleri desteği dile getiren Kalecikliler, “Hizmet nerde biz ordayız. Son 5 yılda Afyonkarahisar’daki değişim var. Kalenin etrafındaki mahallelerin alt yapısını yapmak için çekinen başkan adayları oldu. Başkanımız Burhanettin bey ne pahasına olursa olsun alt ve üst yapımızı yaptı. Biz hizmet edenin yanındayız. Laf üretenin değil” diyerek Başkan Çoban’ın her zaman yanında olduklarını dile getirdikler.
 
Kalecikliler’in her zaman hizmet yapanın yanında olduğunu vurgulayan Başkan adayı Çoban, kale etrafındaki 60 yıllık su borularını değiştirdiğini hatırlattı. Çoban, “2009 yılı bir seçim akşamı yine sizlerle beraberdik. 2009 seçimlerinde ne söz verdiysek inanın daha fazlasını yaptık. Biz parklarda, bahçelerde, alt yapı ve üst yapıda rekorlar kırdık. Yıllarca aşılamaz denileni hayal olan Hıdırlık yolunu açtık. Afyon’un içme suyunu yeniledik ve şu an vatandaş berrak gibi su içiyor. Afyonkarahisar’ın 60 yıllık su borularını değiştik. Biz daha çok şey yaptık. Bizim için artık zor bir şey yok. Devletimizin geliri arttığı için bizim de gelirimiz artıyor artık. İnşallah siz de 30 Martta sandıkları patlatacaksınız ve 2014 bütçemiz 160 milyar lira olacak inşallah” diye konuştu.
 
2014-2019 dönemine yönelik vizyon projeler hazırladıklarını vurgulayan Başkan adayı Çoban, şehrin çehresini değiştirecek 39 proje hazırladıklarını söyledi. Çoban, şöyle konuştu; “Dev projelerimizi takip edin. Afyon’umuzun çehresi değişecek inşallah. Bir fırın daha yapacağız. Bizim için fırın yapmak sorun değil, ihtiyaç olsun ama yapılacak yer ve izni olsun bizim için sorun değil. 39 projemize teker teker bakın hepsi birbirinden güzel. Kalemize asansör için gereken tüm adımları attık ve kaleye asansör yapılabileceğini söylediler şu an proje hazır olmadığı için projelerimizin içine koyamadık. Projelerimizde Paşa Camimizi yapacağımızı söyledik ve projelerimizi ilk açıkladığımız zaman bir vatandaşımız bizi arayarak Paşa Camisinin masrafını karşılayarak kendisinin yaptıracağını söyledi. Bundan dolayı da çok mutluyuz.” Çoban yeni projelerini vatandaşlara anlattıktan sonra Dua şiirini okudu. Daha sonra muhtar adayları kendilerini tanıttı. Program sonunda yemek dağıtımı yapıldı. Başkan Çoban’ı Kalecikliler ile buluşmasında AK Parti İl Teşkilat üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları yalnız bırakmadı.
 
Editör: Haber Merkezi