BAŞKAN ÇOBAN, İLK ORUCUNU İFTAR ÇADIRINDA AÇTI

                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, mübarek Ramazan ayının ilk gününde orucunu, Atatürk Lisesi'nde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açtı.

                11 ayın sultanı Ramazan geldi ve tatlı bir telaşe ile kurulan sofralarda ilk iftarlar açıldı. İmkanı ya da vakti olmayanların tercih ettiği iftar çadırları da Ramazanın ilk gününde dolup taştı. Her kesimden binlerce insan, Afyonkarahisar Belediyesi'nin şehrin çeşitli yerlerinde kurduğu iftar çadırlarında bir araya geldi.

                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da ilk orucunu vatandaşlarla birlikte açtı. Atatürk Lisesi'nde kurulan iftar çadırına giden Başkan Çoban, masasına oturduğu öğrencilerle bol bol sohbet edip, istek ve sıkıntılarını dinledi. Birçoğu farklı şehirlerden ilimize gelen öğrenciler, Başkan Çoban'ın kendileriyle aynı masada yemek yemesinden ve gösterdiği yakınlıktan büyük mutluluk duydu.              

                İnsanları birleştirici ve kaynaştırıcı yönüyle iftar sofralarının ayrı bir lezzeti olduğunu belirten Başkan Çoban, iftar vesilesiyle tüm Afyonkarahisar halkının Ramazan ayını tebrik etti. Afyonkarahisar Belediyesi'nin kurduğu iftar çadırlarının her gün farklı bir hayırsever tarafından karşılandığını kaydeden Başkan Çoban, hayırseverlere de teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi