BAŞKAN ÇOBAN, GENÇLİK KAMPI ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi ile Ankara Gençlik Servisi Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen Uluslararası Gençlik Kampı çerçevesinde 6 ülkeden ilimize gelen gençleri makamında kabul etti.

Kamp Koordinatörü Faruk Kılınç nezaretinde gerçekleşen ziyarette, Liderler; Duru Şimşek ve Nesrin Uğuroğlu, Almanya, Yunanistan, Rusya, İtalya, Fransa ve Azerbaycan'dan ilimize gelen 14 genç ile birlikte Ankara ve ilimizden kampa dahil olan gençler katıldı.

            Ziyarette kamp çalışmaları hakkında Başkan Çoban'a bilgi veren Faruk Kılınç, kampın farklı kültürlerin buluşmasını ve kaynaşmasını sağladığını söyledi. Gönüllü olarak kampa katılan gençlerin Liderler; Duru Şimşek ve Nesrin Uğuroğlu nezaretinde Devlet Parkı'nda banklar ve çitler üzerinde boyama çalışması yaptıklarını belirten Kılınç, 15 Ağustos'a kadar tarihi ve turistik mekanları gezerek kampı tamamlayacaklarını kaydetti.

            Uluslararası Gençlik Kampı çerçevesinde ilimize gelen gençlerle yakından ilgilenen Başkan Çoban, gençlere; katılım belgesi ile birlikte, Taşı Medrese'de yapılan üzerinde isimlerinin yazılı olduğu ebru tablosu hediye etti.

Editör: Haber Merkezi