BAŞKAN ÇOBAN GAZİ ALADAŞ’I EVİNDE ZİYARET ETTİ
 
           Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 28 Nisan tarihinde Diyarbakır Nusaybin’de teröristlerin kurduğu hain tuzakta bomba patlaması sonucu yaralanan Jandarma Uzman Onbaşı Serdar Aladaş’ı evinde ziyaret ederek  geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ
 
          Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzurunu sağlamak için canları pahasına cepheden cepheye koşarak bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimizin her daim yanlarında olduklarını hatırlatan Başkan Burhanettin Çoban, “Yüce Milletimiz, devletimizin ve milletimizin bekası uğruna büyük fedakârlıklar gösteren kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmamış, bundan sonra da unutmayacaktır. Bizler de Belediye olarak, gazilerimiz ve şehitlerimizin yakınlarına layık oldukları kıymeti veriyor, onların her türlü sorun ve talepleriyle en hassas şekilde ilgileniyoruz. Bundan sonra da bütün imkânlarımızla onların yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
         Diyarbakır Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nda görevi sırasında Nusaybin’de teröristlerin kurduğu hain tuzakta bomba patlaması sonucu  gözleri ve kulaklarından yaralanan Serdar Aladaş ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu.
 
       Ziyarete Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yanı sıra Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Kasımpaşa Mahalle Muhtarı Abdullah Tugan, Gazimizin babası Mehmet Aladaş ve kayınpederi Hüseyin Narçin katıldı.
 
BAŞKAN ÇOBAN SALDIRIYI KINADI
 
          Ayrıca  İstanbul’da yaşanan bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileklerini ileten Başkan Burhanettin Çoban, ülkemizin milli birlik ve beraberliğine, istikrarlı büyümesine huzur ve barışına gölge düşürmek isteyenlerin amaçlarına asla ulaşamayacaklarını söyledi. Başkan  Çoban; ülkemizin inançlı, milletini seven insanlarının bu saldırılara geçit vermeyeceğini ve bu oyunları bozacağını işaret etti.
 
         Yaşanan saldırının tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’a da büyük bir üzüntüyle karşılandığını aktaran Başkan Çoban saldırıda şehit olan Polis Memuru hemşehrimiz Yaşar Özlem’in ailesine, yakınlarına  ve tüm Afyonkarahisar’a başsağlığı dileklerini iletti.
 
Editör: Haber Merkezi