BAŞKAN ÇOBAN'DAN HAVA MEYDAN KOMUTANINA İADE-İ ZİYARET
 
                Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanı Hava Silah Sistem Albay Özgür Büyüköztürk'e iade-i ziyarette bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, komutanlıkta görevli askerlerle birlikte öğle yemeği yedi.
 
                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kısa bir süre önce makamında kabul ettiği Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanı Hava Silah Sistem Albay Özgür Büyüköztürk'e iade-i ziyarette bulundu. Albay Özgür Büyüköztürk'le makamında bir süre görüşerek, yeni göreviyle ilgili hayırlı olsun dileklerini yineleyen Başkan Burhanettin Çoban, daha sonra Hava Meydan Komutanlığı Yemekhanesinde komutanlıkta görevli askerlerle birlikte öğle yemeği yedi.
 
                YEMEĞİNİ ERLERLE BİRLİKTE YEDİ
 
                Hava Meydan Komutanı Hava Silah Sistem Albay Özgür Büyüköztürk'ün isteği üzerine yemek duasını yaptıran Başkan Burhanettin Çoban, yemeğini erlerin bulunduğu masada yedi. Diyarbakır, Şırnak ve Ispartalı olan erlerle yemek boyunca sohbet eden Başkan Çoban, askerliğini yapan bir erkeğin iş, aile ve meslek hayatındaki başarısıyla hiç askerlik yapmamış kişinin başarısı arasında çok büyük farklar olduğunu söyledi.
 
                "ASKERDE ÖĞRENDİKLERİNİZİN FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ"
 
                Kendisinin bugün belediye de bile askerde gördüğü disiplinden, kurallardan ve emri sorgulamamaktan çok büyük dersler çıkardığını ve bunun çok büyük faydasını gördüğünü dile getiren Başkan Çoban, "Sizler de hayatınız boyunca askerlikte öğrendiğiniz bu disiplin ve kuralların faydalarını göreceksiniz. İnanın aileleriniz bile size, 'benim oğlumun askere gitmeden önceki haliyle şimdiki hali arasında çok büyük farklar, çok güzel değişiklikler olmuş' diye söyleyecek" ifadelerini kullandı.
 
                "ALLAH ÜLKEMİZİ HER TÜRLÜ BELADAN VE TERÖRDEN KORUSUN"
 
                Yemeğin ardından tüm askerlere yönelik genel bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ailelerine kendisinin selamını ulaştırmalarını isteyerek; "Bu topraklar hepimizin. Dili, dini, ırkı mezhebi inancı ne olursa olun tek vatan, tek devlet, tek bayrak ve tek millet diyen herkes bizim kardeşimiz ve başımızın tacıdır. Allah ülkemizi her türlü kazadan, beladan, musibetten, terörden korusun ve esen kılsın" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi