BAŞKAN ÇOBAN BU BAYRAM DA ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI
 
                Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nın ikinci gününü şehit ailelerine ayıran Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, eşi Emine Çoban ile birlikte; 10 Ağustos'ta Şırnak Uludere'de şehit olan Piyade Er Tayfur Çankaya ve 24 Ağustos'ta Bingöl'de şehit olan Piyade Uzm. Çvş. Kerim Üye'nin ailesini ziyaret etti.
 
                Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı'nın da eşlik ettiği ziyaretlerde, şehit ailelerine bir kez daha başsağlığı dileyerek acılarını paylaşan Başkan Burhanettin Çoban, gece gündüz her zaman yanlarında olduklarını, bir istekleri ya da sıkıntıları olursa hiç çekinmeden kendisini aramalarını istedi.
 
                Şırnak Uludere'de şehit olan Piyade Er Tayfur Çankaya'nın Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba ocağına gerçekleştirilen ilk ziyarette, şehidin babası Ömer Çankaya ve annesi Şerife Çankaya, ziyaretleri nedeniyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a, eşi Emine Çoban'a ve İsmail Kumartaşlı'ya teşekkür etti. Daha sonra, Bingöl'de şehit olan Piyade Uzm.Çvş.Kerim Üye'nin Fatih Mahallesi'ndeki baba ocağı ziyaret edildi. Şehidin babası Süleyman Üye ve annesi Fatma Üye de ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Başkan Çoban ve eşine, hassasiyetlerinden ve gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkürlerini dile getirdi.
 
Editör: Haber Merkezi