Başkan Barutcu engelli vatandaşları sevindirdi

Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu, Engelliler Haftası nedeniyle hayırsever vatandaşlardan temin ettiği 2 akülü arabayı ihtiyacı olan engelli vatandaşlara teslim etti. Başkan Barutcu, sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. MHP Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ise “Sosyal belediyecilik alanında belediyelerimiz güzel çalışmalara imza atıyoruz” dedi.

Değirmanayvalı kasabasının başarılı Belediye Başkanı Erol Barutcu, belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, hayırsevelerlerden temin edilen 2 akülü araba, kasaba da ihtiyacı olan engelli vatandaşlara teslim edildi. Başkan Barutcu’ya, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve ilçe yönetimi de eşlik etti.

Barutcu, “Değirmenayvalı Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız”

Her zaman engellilerin ve ailelerinin yanında olduklarını söyleyen Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu, “İnsan yaşamı, insan sağlığına önem verdiğimiz gibi engelli kardeşlerimizin de engellerini kaldırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Engelli kardeşlerimiz bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Bizler Değirmenayvalı Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız. Engelli olmak bir kusur değildir. Hepimiz engelli adayıyız. Bu nedenle toplum olarak engellilere gereken ilgi ve desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız. Bizlerde bu çerçevede engelli kardeşlerimizin talep ve ihtiyaçlarını yerine getiriyor, onları yalnız ve çaresiz bırakmıyoruz. Bugünde kasabamızda ihtiyaç sahibi olan 2 vatandaşımıza MHP Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve ilçe yönetimimiz ile birlikte akülü arabalarını teslim ettik” dedi.

Kartal, “Sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini yaşıyoruz”

Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu’nun sosyal belediyecilik alanında güzel çalışmalara imza attığını söyleyen MHP Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, “Belediye Başkanımız belediye hizmetleri noktasında ekibiyle beraber hem gece gündüz demeden çalıyor hemde sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımıza da hizmet etmeye devam ediyor. Değirmenayvalı kasabamızda hayırseverlerimizin de desteği ile ihtiyaç sahibi 2 vatandaşımıza akülü arabalarını ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte teslim ettik. Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu’ya ve belediye meclis üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Akülü arabalarına kavuşan engelli vatandaşlar ise Başkan Barutcu’ya teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi