BAŞKAN ADAYI ÇOBAN, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, seçim ziyaretleri kapsamında kamu kurumlarını, sivil toplum örgütlerini ve Yüzbaşı Agah Caddesi esnafını ziyaret etti.  
 
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban,  önceki gün başladığı kurum ve sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerine dünde devam etti. Sırasıyla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar’ı, Muhasebeciler İş Merkezini, Afyonkarahisar Müftüsü Burhan İşleyen ve TEDAŞ Müdürü Mehmet Ekici’yi ziyaret etti. Başkan adayı Çoban’a ziyaretinde AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Ziyaretlerde konuşan Başkan adayı Çoban, kurumlarla ve sivil toplum örgütleriyle uyumlu bir çalışma yürüterek, Afyonkarahisar’a 5 yıllık dönemde önemli hizmetler ve yatırımlar yaptığını ifade etti.
Kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Başkan Adayı Başkan Çoban, daha sonra
Yüzbaşı Agah Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyareti esnasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Adayı Çoban, yaptığı çalışmalardan bahsetti. Çoban, vatandaşlara ve esnafa bayanlar lokali ile ilgili de bilgiler verdi.
Editör: Haber Merkezi