Başbakan Erdoğan, Afyon’a Telekonferansla Bağlandı
Emek Otopark’ında Afyonkarahisar MÜSİAD İl Temsilciliği ile İHH’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği iftar programına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Telekonferans ile bağlandı. Başbakan Erdoğan’ın Afyonkarahisar Halkına ‘Hayırlı Ramazanlar ve Hayırlı İftarlar’ dilediği programda Vali Hakan Yusuf Güner, “ Afyonkarahisarlı Vatandaşlarımıza Gönül Kapılarımız ve Makam Kapılarımız Sonuna Kadar Açıktır. MÜSİAD ve İHH’ya Bu Güzel İftar Buluşmasından Dolayı Tebrik Ediyorum” dedi
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...
Halkımızı kucaklama ve halkımıza bu Ramazan bereketini hissettirme adına MÜSİAD ve İHH’nın yapmış olduğu bu iftar yemeğinden dolayı tebrik eden Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, şunları kaydetti; “ Değerli kardeşlerim ve saygıdeğer Afyonkarahisarlılar, ilimiz milli tarih itibariyle ülkemizin bütün manevi dinamiklerini birebir ferd ferd yaşayan ve yaşatan bir kentimiz. Bu yönüyle böyle güzel bir Ramazan ayında böyle güzel bir yerde sizlerle birlikte olmaktan son derece mesut ve bahtiyarım. Bizde devletimizin ve hükümetimizin temsilcileri olarak, halkımızın ve husisiyle siz değerli Afyonkarahisarlı vatandaşlarımıza gönül kapılarımızın, makam kapılarımızın her daim açık olduğunu bilmenizi özellikle istirham ediyorum. Bu güzel organizasyonu tertip etmelerinden dolayı ve de bu vesileyle sayın başbakanımızla bizleri interaktif bir şekilde buluşturan MÜSİAD ve İHH’ya teşekkür ediyorum” dedi.
“Yetimleri Sevindirelim”
Bu güzel ayın mağfiret ayı olduğunun altını çizerek Emek otoparkındaki iftar programında bir konuşma yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’da şöyle konuştu; “ Cehennem azabından kurtulmaya vesile olan Mübarek Ramazan ayı hepimiz için hayırlı olsun. İHH, İnsan hak ve hürriyetleri vakfımız, yaklaşık son dört yıldır ilimizde her ramazanda iftar yapıyor. Bu yılki iftar programı MÜSİAD’ın iftarıyla tevafuk aynı güne isabet etti. Dolayısıyla hem yemek yedik hem de sayın başbakanımızla da ekranlar aracılıyla da olsun karşı karşıya gelmenin imkânını da bulduk. Ben bu güzel organizasyondan dolayı hem İHH’nın tüm çalışanlarına ve yetkililerine hem de MÜSİAD’ın Afyonkarahisar Şubesine çok teşekkür ediyorum. Özellikle hem hükümetimiz hemde Diyanet İşleri Başkanlığımız bu ramazan ayını Yetimleri sevindirme ayı ilan etti. Bu vesileyle buradan ben tekrar sizlere buradan söylüyorum. Yetimlerimiz varsa bana ve Afyonkarahisar İHH’ya bildirin. Biz elimizden gelen bütün desteği yapacağız. Tekrar Ramazan Ayınız hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi