Balkanlıoğlu: Yaşlılar Sadece Özel Günlerde Hatırlanmamalı
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Yardım Sevenler Derneği Başkanı Gülgün Özkum ve dernek üyeleri ile huzurevi sakinlerini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında huzurevi sakinleri ile tek tek sohbet eden Esma Balkanlıoğlu, “Ben buraya gelmeyince suçluluk hissediyorum. Hepsini çok özlüyorum, çünkü hepsini tek tek tanıyorum. Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Yaşlılarımızı ziyaret etmek için özel günlerin gelmesini beklememeliyiz.” dedi.
Yaşlıların nezih bir ortamda çok güzel bakıldığını, birçok ihtiyaçların devlet tarafından karşılandığının belirten Balkanlıoğlu, ancak bir tebessümün, bir sıcak dokunuşun, sevgiye ve ilginin yerin hiçbir şeyin tutmayacağını belirtti.
Balkanlıoğlu, “Onları özel günlerin dışında da ziyaret edip, hal ve hatırlarını sormak mübarek ellerini öpmek hepimizin görevidir. Bu ziyaretleri içtenlikle gerçekleştiren Yardım Sevenler Derneği başkan ve üyelerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Dernek Başkanı Gülgün Özkum da bu ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiği gibi huzurevi sakinlerini mutlu ettiğini söyledi. Özkum, ziyaret sırasında kendilerini yalnız bırakmayan Balkanlıoğlu’na teşekkür etti.
 
Editör: Haber Merkezi