Balkanlıoğlu, Türkiye 13’üncüsü Cansu’ya ödülünü verdi

TBMM’de Meclis Araştırma Komisyonu tarafından Türkiye genelinde yapılan “Bilgi Toplamada İnternetin Rolü” isimli kompozisyon yarışmasında Türkiye 13’üncüsü olan Cansu Belen’e TBMM’den gelen ödülünü, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu verdi.

Bilgi toplumu olma yolunda bilişim sektöründeki gelişmeler ile internet kullanımının başta çocuklar, gençler ve aile yapısı üzerinde olmak üzere sosyal etkilerinin araştırılması amacıyla, TBMM’de Meclis Araştırma Komisyonu tarafından Türkiye genelinde yapılan ‘’Bilgi Toplamada İnternetin Rolü’’ isimli kompozisyon yarışmasında, Türkiye 13'üncüsü olan Cansu Belen’e Vali İrfan Balkanlıoğlu, TBMM’den gelen ödülünü verdi.

Oruçoğlu İlköğretim Okulunda 7. Sınıf öğrencisi olan Cansu Belen, TBMM tarafından 03-21 Mayıs 2012 tarihleri arasında yapılan ‘’Bilgi Toplamada İnternetin Rolü’’ isimli kompozisyon yarışmasında 13’üncü olmanın mutluluğunu yaşadı. Belen, “Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından ödül almanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Alınan dereceden gurur duyduğunu belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu ise “Afyonkarahisar’da Cansu Belen gibi birçok çocuğumuz var. Fakat kabiliyetinden ve cesaretinden dolayı Cansu’yu ayrıca tebrik ediyorum. Bu derece bizleri çok mutlu etti’’ diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi