Balkanlıoğlu Bayat ilçesi ziyareti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yeni atanan kaymakamlara ziyaretlerini sürdürüyor.
Çobanlar ziyaretinin ardından Bayat ilçesine de bir ziyaret gerçekleştiren Balkanlıoğlu, yeni atanan Kaymakam Bedirhan İmamoğlu’na görevinde başarılar dileyerek, mesleki açıdan nasihatlerde bulundu.
Bayat'a giden Balkanlıoğlu, Kaymakam, Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi üyesi, Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet amiri ve daire müdürleri tarafından karşılandı. Balkanlıoğlu ilçedeki ilk ziyaretini Kaymakam Bedirhan İmamoğlu’na gerçekleştirdi.
Ziyaret sırasında konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kaymakamlarının çok önemli görevler üstlendiğini söyledi. Balkanlıoğlu, başarılı çalışma arkadaşlarıyla mesai yapan bürokratların mutlaka başarıyı yakalayacağını ifade etti. Bir ilin Valisi olarak kendi başarısının, Kaymakamların ve çalışma arkadaşlarının gayret ve azimleri sonucu olduğunu hatırlatan Balkanlıoğlu, kamu ve vatandaş yararına yapılacak olan her türlü hizmete sınırsız destek verdiğini söyledi.
Vali’ye ulaşamayan insanların, kaymakamlara ulaşarak sorunlarını, istek ve taleplerini ilettiklerini söyleyen Balkanlıoğlu, “Kaymakamlarımız bizim ilçelerdeki temsilcilerimizdir. Onların başarısı da, başarısızlığı da bizimdir. İlçelerimizde devletimizi temsil eden kaymakam arkadaşlarımıza yapacakları hizmetlerde başarılar diliyorum. Afyonkarahisar’ın güzide ilçelerinden biri olan Bayat'a atanan Kaymakam Bedirhan İmamoğlu’nu da kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten dolayı onur ve mutluluğunu dile getiren Bayat Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, ziyaretin kendisine ayrı bir çalışma azmi ve şevk verdiğini söyledi. Kaymakam, ziyarette Bayat ilçesi hakkında da kısa bir brifing vererek, ilçedeki çalışma, faaliyet ve yatırımları anlattı.
Daha sonra Bayat Belediye Başkanı Abdullah Ertekin’i makamında ziyaret eden Balkanlıoğlu, belediye çalışmaları hakkında da bilgiler aldı. Ertekin’i başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Balkanlıoğlu, daha sonra ilçede yapımı süren İlçe Emniyet Amirliği bina inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat hakkında bilgiler alan Balkanlıoğlu, Kaymakam İmamoğlu’na da inşaatın takipçisi olması yönünde talimat verdi.
Editör: Haber Merkezi