Balçıkhisar Köyü Muhtarı Mevlüt Çakır'dan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret
Vali Balkanlıoğlu, 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Şuhut İlçemize bağlı Balçıkhisar Köyü Muhtarlığına seçilen Mevlüt Çakır’ı makamında kabul etti.
Yapılan ziyaretten memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, Balçıkhisar Köyü Muhtarlığına seçilen Mevlüt Çakır’a hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak; “Valilik kapıları herkese açıktır. Bilhassa halkımızı temsilen gelen ve onların istek ve taleplerini bize aktaran, yardıma muhtaç kişilerin vebalini üzerinde taşıyan kişilere daha çok öncelik veriyorum. Çünkü halka hizmet eden hakka hizmet etmiş olur. Bir vesileyle insanlarımızın daha iyi ortamlarda hayatlarını devam ettirmelerine ortam sağlayan insanlara Valilik Makamı olarak her türlü destekte bulunacağı sözünü veriyorum. Bu anlamda Balçıkhisar Köyümüz gibi tüm köylerimizin istek ve talepleri bizler için önemlidir. Vatandaşımızın istek ve talepleri devletimizin bize verdiği imkanlar dahilinde yerine getirilecektir.”dedi.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette kendisini makamında kabul etme nezaketini gösteren Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Muhtar Çakır; “Afyonkarahisar ile tüm ilçe, kasaba ve köyleriyle yakından ilgilenen Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Sayın Valimizin bizleri makamında kabul etmesi ve bizlerin istek ve taleplerini dinlemesi de bunu en iyi göstergesidir. Bu anlamda köyümüzün bazı sıkıntılarını Sayın Valimize aktardık. Konuyla alakalı yapılması gerekenler noktasında kendisinin desteklerinin olacağı sözünü aldık. Sayın Valimize şahsım ve muhtarlığım adına teşekkür ediyor, kendisine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”dedi.
Editör: Haber Merkezi