Bakanımız Kasapoğlu Ve Valimiz Çiçek’e ‘Fahri Hemşehrilik’ Beratı Verilecek

Afyonkarahisar Belediye Meclisi kararı ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Valimiz Gökmen Çiçek’e şehrimize yaptıkları yatırım ve hizmetlerden dolayı ‘Fahri Hemşehrilik’ unvanı verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Başkanlığında Ağustos ayı Meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda gündeme ilişkin maddeler görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda görüşülen bazı maddeler ise ilgili komisyonlara meclis üyelerinin oy birliği ile sevk edildi.

Gündem maddeleri arasında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Valimiz Gökmen Çiçek’e fahri hemşerilik unvanı verilmesi yönündeki gündem maddesi Meclis Üyeleri’nin oy birliği ile kabul edildi. Yapılan oylamanın ardından bir açıklama yapan Başkanımız Zeybek, Bakan Kasapoğlu ve Vali Çiçek’in şehrimize önemli yatırım ve hizmetlerinin olduğunu ifade etti. Zeybek Başkan, “Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet muharrem Kasapoğlu, belki de tarihte olmayan Afyonkarahisar’ımızın merkezi ve tüm ilçeleri ile beldelerine varıncaya kadar çok ciddi bir kaynak aktardı. Bundan dolayı fahri hemşehrilik beratı verelim istedik. Bakanımız sağ olsun ilimize çok ciddi kaynak aktardı ve aktarmaya da devam ediyor. Sağ olsun bizde Sayın Bakanımızı bir hemşehrimiz olarak gördük. Ayrıca Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in de ilimize geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar var. Afyonkarahisar’ımızın tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Kendisine fahri hemşehrilik beratı vereceğimizden sayın valimizin haberi yoktu.”

Editör: Haber Merkezi