Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’dan Başkan Çoban’a ziyaret

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Akif Özkaldı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bakanlık bürokratları, kurum müdürleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti Afyonkarahisar Teşkilat Başkanı Mustafa Ötken ve beraberindeki heyetin katıldığı ziyarette Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

10 yıllık süre zarfında gerek Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinde gerekse Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü sırasında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte eski Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun öncülüğünde birlikte başta Akarçay olmak üzere ilimizde bir çok vizyon projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ilimize bu güne kadar kazandırdığı eserlerden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise konuklarıyla yakından ilgilendi. Afyonkarahisar’a Orman ve Su İşleri Bakanlığı döneminde Akif Özkaldı’nın gayretleriyle ile birlikte birçok yatırım ve projeye imza attıklarını söyleyerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Tarım ve Orman Bakan YardımcısıAkif Özkaldı ziyaretin anısına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ormanlarda yetişen tıbbi ve ıtri bitkilerden oluşan ürünleri hediye ederken Başkan Çoban ise Özkaldı'ya keçe seccade hediye etti.

Editör: Haber Merkezi