BAKAN VEYSEL EROĞLU, SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YAPTI

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkalığı tarafından Kurtuluş caddesinde seçim bürosu açılışı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Seçim bürosunun hayırlı olmasını dileyen Bakan Eroğlu, “Afyon’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Açılış ve temel atma törenleri için Afyonkarahisar’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kurtuluş caddesinde AK Parti’nin seçim bürosunun açılışını yoğun bir kalabalıkla birlikte gerçekleştirdi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder ile İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in hazır bulunduğu seçim bürosu açılışı görkemli bir şekilde gerçekleşirken, milletvekili adaylarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Seçim bürosu açılışında konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 7 Haziran seçimlerinde zaferle çıkacaklarını dile getirdi. Yurdunuseven, “Bakanımız Veysel beyin katılımlarıyla seçim büromuzu coşkulu bir şekilde açtık. 7 Haziran seçimlerinde başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Önümüzde uzun bir yol var. Allah’ın izni ile Afyonkarahisar’ta 5’te 5 yapacağız” dedi.

 

AFYON’UMUZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Afyonkarahisar halkının her zaman istikrardan yana olduğu dile getiren Bakan Veysel Eroğlu, seçim bürosunun ilimize hayırlı olmasını temenni etti. Seçimler öncesi temel atma törenlerine Afyonkarahisar’dan başladıklarını anlatan Bakan Eroğlu, konuşmasına şöyle devam etti; “Siz değerli vatandaşlarımızla birlikte seçim büromuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Afyon halkımız her zaman istikrardan yana oldular ve bundan sonrada olmaya devam edecekler. Allah yolumuzu açık etsin. Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam edeceğiz” diyerek konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, İl Başkanı Yurdunuseven, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Milletvekili adayları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili ile birlikte seçim bürosunu açılışını yaptı. 



Editör: Haber Merkezi