BAKAN VEYSEL EROĞLU, PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ambaryolu ve Fuar Alanı’nda esnafı ziyaret ederek, taleplerini dinledi. Esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Bakan Veysel Eroğlu, tezgahın başına geçerek satış yaptı.

 

Hafta sonunu Afyonkarahisar’da geçiren Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ambaryolu Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Bakan Veysel Eroğlu, esnafta Afyonkarahisar’a neler yapılmasını bekledikleriyle sordu. Bakan Eroğlu, mağazalarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Ambaryolu’nun ardından Bakan Veysel Eroğlu, Fuar Alanı’ndaki semt pazarını gezdi. AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Mahmut Emin Birliktir ile gençlik kolları üyelerinin katıldığı ziyarette Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, pazara gelen minikleri sevdi. Çocuklara Türk Bayraklı balonlar dağıtan Eroğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

 

EROĞLU, TEZGAHIN BAŞINA GEÇİP SATIŞ YAPTI

Pazar esnafının sorunları ve isteklerini dinleyen Bakan Veysel Eroğlu, talepleri olan vatandaşların isteklerini tek tek not aldırdı. Öğle yemeğini de pazarda katmer yapan esnafla yiyen Bakan Eroğlu, AK Parti heyeti, basın mensuplarını ve vatandaşlarla birlikte katmer yedi. Eroğlu, yemek sırasında yanına gelen vatandaşlara da katmer ikram etti. Esnaf ve vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Bakan Veysel Eroğlu, bir esnafın tezgahına geçerek satış yaptı. İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’e kızılcık satan Bakan Eroğlu, Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük’e ise hünnap sattı. Bakan Eroğlu, Pazar ziyaretini gün boyu sürdürerek, halkla iç içe oldu. 

Editör: Haber Merkezi