BAKAN VEYSEL EROĞLU, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları üyeleri iler bir araya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Biz sizlere güveniyoruz. Hep birlikte çalışarak ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz” dedi.

 

Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’daki temaslarını İl Gençlik Kolları üyeleriyle yaptığı toplantıyla tamamladı. Geçtiğimiz hafta sonunu ilimizde geçiren Bakan Eroğlu, birçok kesimle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleriyle de Çakmak Marble otel’de bir araya gelen Bakan Eroğlu, gençlerle sohbet ederek, taleplerini dinledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, il yönetimi ve ilçe başkanlarının toplantıya katıldığını vurguladı. AK Parti Gençlik kolları olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Çengel, “1 Kasım günü milletimizin desteği ile yeniden tek başına iktidar olarak yatırımlara ve hizmetlere devam edeceğiz. Gençlik kolları olarak her zaman çalışmaya hazırız” dedi.

 

AK PARTİ, GENÇLERİN PARTİSİDİR

AK Parti’nin her zaman gençliğin yanında olan bir parti olduğunu vurgulayan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “AK Parti gençliğin partisidir” dedi. Yurdunuseven konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Değişimden ve dönüşümden yana olan, gelecek odaklı politikalar üreten AK Parti, gençlerin partisidir. Gençlerimize güveniyor; gençliğimizi bugünün enerjisi, yarınların teminatı olarak görüyoruz. Bu doğrultuda; düşünen, sorgulayan, kendini ifade edebilen, yeniliğe ve gelişmeye açık, farklılıklara saygılı, ahlaki değerlere sahip, karar süreçlerine katılan, ülkemiz meselelerine ve çevreye duyarlı, sağlıklı ve güçlü bir gençliğin yetişmesini hedeflemekteyiz. Partimiz, gençlerimizin; siyasette, ekonomide ve toplumsal hayatta daha aktif rol almalarını sağlayarak, sorumlu, bilgili ve özgüven sahibi olmalarına azami önem vermektedir.”

 

 SİZLER BÜYÜK BİR CEVHERSİNİZ

“Partimiz gençlerimize güvenmiş ve onların yanında yer almıştır” diyerek konuşan Bakan Veysel Eroğlu, “Sizlerle bir araya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duydum. Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimiz her zaman başımızın tacıdır. Bu nedenle gençlere en çok önem veren parti bizim partimizdir. Gençlere seçme ve seçilme hakkını 18’e düşürelim dedik. Ama bir partinin lideri ‘bu çocuklar mı idare edecek’ diyerek tepkisini dile getirdi. Fatih’in İstanbul’u fetih ettiği yaştasın anlayışıyla gençlerimizin önünü açtık. Sizler büyük bir cevhersiniz. Gençlerimiz için büyük şeyler düşündük. Gençlerimiz sadece 2023 hedeflerini gerçekleştirmekle kalmayacak. Allah nasip ederse sizlere düşen en önemli vazife İstanbul’un fethinin 600. Yılı 2053 yılında kutlanacak. Sizler 2023 ve 2053 heyecanıyla ülkemizi daha güçlü bir küresel bir ülke yapacaksınız. Buna yürekten inanıyorum. Hedefi olmayan milletler tarih sahnesinden silinmeye mahkûmdur. Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Biz sizlere güveniyoruz. Hep birlikte çalışarak ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz” dedi.  Bakan Eroğlu’nun konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantıya Bakan Eroğlu’nun yanı sıra İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ve yönetimi ile ilçe gençlik kolları başkanları katıldı. 

Editör: Haber Merkezi