Bakan Kasapoğlu, “Afyon Gülerse Türkiye Güler”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ‘Fahri Hemşehri’ olarak ilan etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığında düzenlenen programda Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, 30 Milyon TL tutarındaki yatırımı Afyonkarahisar’a kazandırdı.

Programın ardından değerlendirmelerde bulunan Valimiz Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, yatırımların Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Gençlik ve Spor Bakanlığında ‘Okçuluk Merkezi, Rahvan At Pisti, Saraydüzü Kamp Alanı, Sahipata Mahallesi Spor Salonu, eski Olimpik Yüzme Havuzunun Dönüştürülmesi Projesi ve Spor Tesislerinin’ bulunduğu 30 Milyon TL değerinde Afyonkarahisar’ı sporda da marka şehir haline getiren yatırımların imzasını attı.

“AFYON GÜLERSE TÜRKİYE GÜLER”

Bakanlığın konferans salonunda düzenlenen imza törenine Afyonkarahisar’lılar Ankara’ya çıkarma yaptı. Salonu dolduran yüzlerce Afyonkarahisar’lı Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na sevgi gösterisinde bulundu. Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu programda yaptığı konuşmasının bir bölümünde “Afyon Gülerse Türkiye Güler” ifadesini kullanmasının ardından salonda alkış koptu. Yapılan imza töreninde Belediyemizin yanı sıra 17 ilçemize ve beldelerimize gençlik merkezleri, halı sahalar ile birçok yatırımın startı verildi.

“AFYONKARAHİSARIMIZ ŞAHA KALKACAK”

Program sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Valimiz Çiçek ve Başkanımız Zeybek, gençlik ve spor alanında şehrimizin ciddi yatırımlar aldığını dile getirdi. Afyonkarahisar’ın tarihi günlerinden birisini yaşadığını ifade eden Valimiz Çiçek, Bakan Kasapoğlu’nun 2 ay önce Afyonkarahisar’ı ziyaretinde verdiği büyük müjdeleri hatırlattı. Valimiz Çiçek, “Bakanımız şehrimizi ziyaretinde Afyonkarahisar’ı sporun başkenti yapacaklarını ifade etmişti. Bütün kamp merkezleri ile beraber Afyonkarahisar’ı şaha kaldıracaklarını söylemişti. Bakanımız bu günde verdiği sözler içinde bizlerle protokol imzalayıp paralarımızı vermek için buraya davet etti. Bütün Afyonkarahisarlılar olarak buradayız. Belediye başkanlarımızla, bürokratlarımızla, siyasilerimizle, işçilerimizle, gençlerimizle ve çiftçilerimizle hep beraber buradayız. Sayın bakanımıza teşekkür ediyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Bakanımızı şehrimizin fahri hemşehrisi olarak ilan etti” dedi.

“BAKANIMIZ ARTIK BİZİM FAHRİ HEMŞEHRİMİZ”

Valimiz Gökmen Çiçek’in Afyonkarahisar’ın geleceği acısından anlamlı bir programa öncülük ettiğini belirten Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, spor alanındaki yatırımların Afyonkarahisar’ın gelişimine ciddi katkı sağlayacağını söyledi. Bakanımız Kasapoğlu’nun ilimizi ziyaretini hatırlatan Başkanımız Zeybek şöyle konuştu; “Bilindiği üzere Sayın Bakanımızı ilimize davet etmiştik. Kendisine ilimize gelmişti. Belediyemiz Meclis Salonu’nda ilçe ve belde belediye başkanlarımızla bir toplantı gerçekleştirmiştik. Bakanımız o toplantıda belediye başkanlarımızın taleplerini yerine getirdi. Bakanımız ayrıca bizlere de çok ciddi destek verdi. Yarım kalan yatırımlardan tutunda yeni yapacağımız projelere kadar büyük destek aldık. Artık bakanımız demiyorum; Hemşehrimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki meclis toplantısında bakanımızı fahri hemşehri ilan edeceğiz ve hemşerilik beratını da kendisine takdim edeceğiz.” Konuşmaların ardında Başkanımız Zeybek’e toplantıya katılan vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

Editör: Haber Merkezi