Bakan Eroğlu, 5 Müjde Daha Verdi
Bakan Eroğlu, Büyük Zafer’in 92. yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere geldiği Afyon’da, Zafer Haftası dolayısıyla 5 müjde verdi.
Çobanlar Göynük Göletinin müjdesini veren Bakan Eroğlu, “Proje ile Çobanlar’daki 210 dekar zirai araziye su temin edilecektir. 04 Kasım 2013 tarihinde çalışmalarına başlanan projenin toplam maliyeti 2 milyon 800 bin TL’dir. Bu yıl sonunda tamamlanacak tesis ile yılda 315.440 TL gelir artışı sağlanması hedeflenmektedir” dedi.
Mart 2015’te Tamamlanacak
İlçe ve Belde İçmesuyu Arsenik Arıtma Tesisi İkmali müjdesini veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’da; “Bu proje ile Afyonkarahisar’a bağlı Şuhut, Sülümenli, Gebeceler, Seydiler, Yaylabağı, Karacahmet, Yakasinek, Küçükhüyük’ün içme suyu ihtiyacının karşılanması için tesis kapasitesi artırılacaktır” dedi.
Tesiste 1 Yılda 1 Milyon Gelir Artışı Sağlanacak
4 müjdeyi AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven açıkladı. İhsaniye Sarıcaova Göleti ve Sulanmasının müjdesini veren Yurdunuseven, “Çeşitli çaplarda 7.765 m HDPE-borulu şebeke ve sanat yapılarını kapsayan bu proje ile İhsaniye’deki 1.440 dekar zirai araziye su temin edilecektir” dedi.
 Bolvadin’e 24 Derslikli Ek Bina
Son müjdeyi İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel verdi. “Bolvadin’e bir okul daha kazandırıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Sel, Bolvadin 24 Derslikli Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi Ek Binasının müjdesini verdi.
Editör: Haber Merkezi