Bakan Eroğlu’dan şehitlerin aileleri ile Fatma Şahin’e başsağlığı mesajı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 10 askerin şehit olması nedeniyle tüm askerlerin ailelerine sabır dileyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, şehitlerden birinin de memleketi Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinden olduğunu belirtti.

Şehitlere rahmet, ailelerine başsağlığı dileyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin. 10 askerimiz hayatını kaybetti. Bu kahramanlara Allah gani gani rahmet etsin. Ruhları şad olsun. Tabii bunlardan biri de Sinanpaşa ilçemizdenmiş. Ben bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün ailelere de sabrı cemil ihsan buyursun Cenab-ı Allah. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Gazetecilerin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin´in 64 yaşındaki annesi Perihan Kıymık'ın tedavi gördüğü Gaziantep Sani Konukoğlu Hastanesi'nde hayatını kaybettiğini belirtmeleri üzerine Bakan Veysel Eroğlu, Bakan Şahin’in annesinin hasta olduğunu bildiğini, ancak vefatını henüz öğrendiğini söyledi. Eroğlu, “Fatma Hanım’ın annesi hastaydı. Hatta annesinin rahatsızlığı için Gaziantep’e gitmişti. Ben duymamıştım ama eğer rahmetli olmuşsa, Allah kendisine de gani gani rahmet eylesin. Fatma Şahin Bakanımıza da sabrı cemil ihsan buyursun. Kederli ailesine başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi