BAKAN EROĞLU, TİCARET BORSASI’NI ZİYARET ETTİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER’ in hazır bulunduğu ziyarette, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin ÇOBAN, AK Parti İl Başkanı İbrahim YURDUNUSEVEN, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü SERTESER’ de katılımda bulundular.

 Basına kapalı yapılan görüşmelerde Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER, Borsanın faaliyetleri hakkında brifingde bulunarak hedeflerimiz hakkında bilgi verdi. Ayrıca İlimize mal olmuş gıda ürünleri özellikle et ve et ürünleri hakkında haksız rekabet, hammadde sıkıntısı, etin sınıfının belirlenmesi, kayıt dışılık ve sağlıklı üretim başlıklarında Sayın Bakanımız bilgilendirildi ve çözüm önerilerimiz aktarıldı.

 Afyonkarahisar Sucuğunu ve İlimize mal olmuş diğer ürünlerimizin korunması ve bunun içinde yapılması gerekenler tartışıldı. Sayın Bakanımız da İlimizin ekonomisi için büyük yeri olan gıda, tarım ve hayvancılık sektörlerinin sorunlarını yakından takip ettiğini, bu sektörlerin daha çok katma değer sağlayarak ilimiz ekonomisine katkısını arttırmaya yönelik her türlü faaliyete desteğinin devam edeceğini belirterek Borsamızın da bu konularla ilgili yapmış olduğu faaliyetleri yakinen takip ettiğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi